The smart Trick of su kaçağı tespit That No One is Discussing

Wiki Article

Yerden ısıtmalı ve kalorifer petekleri tesisatında kırmadan su kaçağı tespiti yapan cihazı kullanılarak kolay ve maliyetsiz bir şekilde sorunun kaynağına ulaşım sağlanır.

Termal kamera ile su tesisatının geçtiği alan tespit edilir ve ardından akustik dinleme cihazı ile tekrar gerekli kontroller sağlanır. Böylelikle su sızıntısını noktasal olarak tespit etmiş oluruz.

mutfak duvarında su damlacıkları oluşuyor balkon dan geldiğini düşünüyoruz ama balkonda da en ufak biz iz yok, şimdi oturma odasında da aynı sorun var ne önerirsiniz ne yapmak gerekir ?

Bu cihazlar, duvarların arkasındaki su birikintilerini veya gizli borulardaki sızıntıları tespit etmede oldukça etkilidir.

Termal Kameralar: Termal kameralar, su sızıntılarını tespit etmek için kullanılabilir. Termal kameralar, sızıntı noktalarındaki sıcaklık değişikliklerini tespit ederek su kaçaklarını belirleyebilir.

Biz İstanbul Sarıyer’de TESİSAT, Doğalgaz ve dekorasyon işleri yapan yetkili bir firmayız. Su kaçağı ve atık su tıkanıklığında çözüm ortağı olarak Pro tesisat ile çalışıyoruz. En son 8 daireli bir apartmanın tıkanmış olan pik borularını Professional su kaçağı tespit tesisattan ZEKARİYA usta ve Fileüruz usta ile yeniledik.

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin su kaçak tespiti için en uygun olanı seçebilirsin.

İşinin ehli bir ustaydı. Titiz çalıştı ve Gayet temiz bir iş yaptı. Sorun giderildi ve tamiratını yaptı herkese tavsiye ederim

Nem Ölçer : Su kaçağının bulunduğu ortamın bağıl nem değerlerini referans alarak tespit işlemi esnasında propertyımcı cihaz olarak kullanmaktayız. ÇAlright gerek duyulmadıkça bu cihazı kullanmıyoruz.

Su tesisatı sorunlarıyla karşılaştığınızda, işi uzmanına bırakmak en iyisi olacaktır. Profesyonel su tesisatçıları, deneyimleri su kaçak tespiti ve uzmanlıklarıyla su tesisatı

Kırmadan istanbul su kaçak tespiti su kaçağı bulma ve tespit sorunları için sizlere seven/24 destekvermek için hazır olan sitemizi değerlendirebilir gerekli bilgileri alabilir ve kırmadan su kaçağı bulma

Sıcak su kaçak tespiti cihazı olan termal kamera aynı zamanda ısıtma/kalorifer tesisatı kaçakları için de kullanılır.

Duvardan su sızması Yağmur gider borularından kaynaklana bilir. Yağmur gider boruları duvarın dış yüzünden indiği için olası bir çatlak, kırık su kaçırmasına sebep olacaktır. Yağmur su giderleri dış etkenlerden ve kullanım hatalarından kaynaklı sıklıkla tıkanmaktadır.

Su kaçağı tespiti denince hem temiz su tesisatı hem de pis su tesisatının kontrol edilmesi tek fiyata dahildir. Temiz suya bakarım ona ayrı para su kaçağı tespiti alırım, kamera ile pimaşlara bakar ona ayrı para alırım anlayışı bizim hizmet anlayışımızda yoktur. Aşağıdaki su kaçak tespit fiyatları her iki hizmeti de içerir.

Report this wiki page